Op zoek naar zebra oefenen?

zebra oefenen
zebra-video-oefeningen.
De andere video staan al of komen nog in de Moodle van de Digitale School.
Zebra toetsen.
De video's hebben een nieuwe plek gekregen. Ze staan nu hier. maar op veler verzoek toch nog de oude filmpjes. Luisterbestanden van de cd's. cd1 van boek 1. cd 2 van boek 1. cd 3 van boek 1. cd4 van boek 1.
zebra-luisterbestanden.
zebra-luisterbestanden.
Zebra toetsen.
Opmerking vooraf wat het meest kenmerkend is voor een ISK is dat er het hele jaar door instroom is van nieuwe leerlingen. Dat vraagt een zeer individuele aanpak. Een nieuwe leerling die bijvoorbeeld op 13 oktober begint moet bij les 1 op bladzijde 1 beginnen. Maar de leerlingen die er al langer zitten kunnen natuurlijk niet iedere keer als er een nieuwe leerling bijkomt overnieuw beginnen. Het is voor mij onbegrijpelijk dat een uitgever die een methode moet schrijven voor ISK-leerlingen hier op geen enkele wijze rekening mee houdt. Maar daar is niet zo veel aan te doen. Wat ik wel graag zou willen horen van collega's hoe zij dit probleem oplossen. Het probleem doet zich ook voor bij de helaas van matige kwaliteit videofilmpjes.
zebra-luisterbestanden.
Zebra werkboek 1 by ThiemeMeulenhoff issuu. issuu.
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines catalogs newspapers books and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuus millions of monthly readers. Title Zebra werkboek 1 Author ThiemeMeulenhoff Name Zebra werkboek 1 Length 22 pages Page 1 Published 2014-10-02
zebra-luisterbestanden.

Contacteer ons